Kezdőlap

Víznyelő kútfúrás

A rendes vízkút kialakításához hasonló szerkezeti megoldású de a szűrőzésének lényegesen nagyobb áteresztő képességűnek kell lenni.

Sajnos nem garantálható,hogy ugyanolyan mennyiségű vizet képes lesz elnyelni évek múlva is mint az elkészítésekor.
A nyitott rendszerű geotermikus fűtéshez és hűtéshez is elnyelő kútra van szükség a használt víz talajba történő vissza juttatásához.
A használt vizet abba a rétegbe kell vissza juttatni amelyikből kivették.
Nem ajánlatos az eső vizet a vízkútba bele vezetni ,mert azt tönkre teszi. Az esővíz rengeteg homokot, és egyéb szennyeződést vihet magával. Több megoldás is létezik az eső víz elnyeletésére. A megoldás általában egyedi lehetőség, ami a helyi talaj szerkezetétől is függ. A részletekért hívjon bizalommal.

Tevékenységeink

A kútfúrásról

Amit a kútfúrásról tudni kell.

Víznyelő kútfúrás

A víznyelő kutakról

Talajvízszint süllyesztés

Vízszint csökkentésére készült kutak

Kútfúrás galéria

Képek munkáinkról

Ahol munkát tudunk vállalni: Pest megye, Bács-Kiskun megye, (északi részén) Csepel Sziget teljes területén, Halásztelek, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Ráckeve, Makád, Szigetbecse, Szigetújfalu, Felsőpakony, Apaj, Vecsés, Dabas, Ócsa, Érd, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Hévízgyörk, Kiskunlacháza, Dunaharaszti, Taksony, Szentendrei szigeten, Tahitótfalu, Horány, Lupa Szigeten, Tas, Majosháza, Délegyháza, Dunavarsány, Alsónémedi, Áporka, Soroksár, Kispest, Pestújhely, Zugló, Újpest, Rákospalota, Tárnok, Budakalász.
Hívjon bizalommal!

Telefon : 06-20-9642-753

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Küldjön nekünk emailt, hívjon minket!